HEARTZ BEAT ЗАБИВАТ БУНТАРСКИ ПАРЧЕТА В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ "СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ"



Бандата Heartz Beat ще привнесе бунтарски дух по време на благотворителния концерт „Светлина и Благословия“. Събитието, което се организира в подкрепа на деца в неравностойно положение, ще се състои на 21-ви декември /сряда/ от 19:30 ч., в кино „Славейков“. 


HEARTZ BEAT е свободна музикална формация – създадена преди близо 5 месеца, чийто музиканти са се заклели да бъдат заедно и да работят обединени от любовта си към музиката и в името на това велико изкуство. За Анастасия Левордашка /вокал/, Йонко Неделчев /ритъм китара и вокал/ и Стефан Стефанов /соло китара/ сходството в общите им принципи и човешки ценности, както и общото светоусещане към живота и света ги обединява в единна тоналност на техния артистичен път. Казват, че разбирането им за въздигането на духа чрез хармоничната вибрация е сърцевината на формата, която целият да споделят на сцената. С ехото на велики и познати песни към сърцата на публиката за която трептят.

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" е в подкрепа на деца в неравностойно положение. 21 декември /сряда/, 19:30 ч., кино "Влайкова" - София. Нека бъдем заедно!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"