На концерта "Светлина и Благословия" ще звучат и стиховете на Иво Тодоров




По време на благотворителния концерт "Светлина и Благословия" журналистът и писател Иво Тодоров ще представи свои стихове от най-новата си стихосбирка - "50 нюанса с Иво". Събитието, което се организира в подкрепа на деца в неравностойно положение и Операция Плюшено мече, ще събере творци от всички жанрове на сцената на кино "Влайкова" на 21 декември /сряда/ от 19:00 ч. Целта е на проявата е да бъде промотирана благородната кампания и бъдат генерирани средства в помощ на децата от институциите, като сумата от даренията ще бъде отчетена и дарена на сцената в края на концерта. 

Поетичният сборник " 50 нюанса с Иво" е вдъхновен от Лондон, където авторът прекарва голяма част от времето си. Именно затова някои от стиховете  са посветени на града на Темза, а други на любовта и теми от ежедневието.

Иво Тодоров е  журналист, писател и автор на късометражни филми. Като журналист е работил в много частни радиостанции и в БНР, където до 2015 г. беше Програмен директор, а също и в телевизионните канали БНТ, Нова тв и Bulgaria On Air, където в момента е продуцент на предобедния блок "Днес". Автор е на 8 книги: роман, разкази, поезия, вкл. на първата българска видеокнига “How 2 Break a Heart in 7 Days”, която издаде на DVD. Сценарист и режисьор на документалния филм “Кучешко сърце”. В момента работи по новия си късометражен филм “The Мan Who Feared Fatherhood”.

Нека заедно създадем сияние от доброта, талант и любов за повече надежда!

Следете всичко за подготовката и реализацията на благотворителния концерт "Светлина и Благословия" на F-страницата - тук




Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"