Владимир Маринов се присъединява към концерта „Светлина и Благословия” с руски популярни песни и евъргрийни



Владимир Маринов - нашумелият и обичан изпълнител на руски популярни песни, евъргрийни и шлагери от репертоара на знаменития Франк Синатра, ще се присъедини към благотворителния концерт „Светлина и Благословия” #svetlinaiblagosloviq и каузата за подкрепа на деца в неравностойно положение. 

Басът Владимир Маринов е завършил Националната музикална академия „Проф. П.Владигеров” – София. Дебютира като Дон Жуан във Варненска опера. Специализира при знаменития Никола Гюзелев. Гастролира с концерти Германия, Италия, Люксембург, Испания, САЩ и многократно в Русия. В момента е в състава на Смесения хор на Българското национално радио. 


Софийската публика го познава като един от песенните посланици на Руския културно-информационен център в София. Владимир Марино изнася десетки концерти из страната и зад граница. Споделя, че неговият абсолютен музикален идол е Франк Синатра. 

Влади, благодарим ти, че прие поканата да бъдем заедно!
Светлина и Благословия!

--
Следете Фейсбук-страницата на концерта, за да научавате първи новините за концерта "Светлина и Благословия" на адрес:  https://www.facebook.com/svetlinaiblagosloviq/?fref=ts 

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"