ДИЗАЙНЕРЪТ РЕНЕТА СТРИЛЬОВА ГРАБВА МИКРОФОНА, ЗА ДА ИЗВИСИ ГЛАС В КОНЦЕРТА "СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ"


Дизайнерът на мъжко, дамско и детско облекло Ренета Стрильова ще грабне микрофона, за да извиси глас в концерта "Светлина и Благословия". Ренета притежава изумителен певчески талант и изпълнява удивително харизматично популярни фолклорни песни и заглавия от българския поп. 

Рени съчетава всичките си таланти с лекота и  усмивка. "От както се помня все пея.  Изработвам облеклата си с много любов. Зная, че когато човек работи с любов и усмивка, животът му е песен", споделя Ренета Стрильова. Признава откровено, че най-голямата награда за нея са аплодисментите -  на признателните й клиенти в ателието, и на публиката  в залата. Всичко, което създава - в модата и на музикалния подиум, прави с цел да види грейналите от щастие лица на феновете си.  "Това е моята мисия и моето богатство, да виждам хората щастливи", разкрива откровено лъчезарната Рени. 

Г-жа Стрильова е в модния бизнес повече от 34 години. Още 14-годишна получава свое собствено ателие за облекло по поръчка и започва да създава уникалните си модели. Израства в семейство на музиканти, които я отглеждат с много любов и я насърчават към творчество във всичките му форми. Освен че рисува и пее, дизайнерката има още една вълнуваща страст -  танцува безспирно латино и народни танци. 

Разкрива ни, че талисман за късмета й е стихчето, което стои на видно място в ателието й: "Искате ли да сте красиви? Искате ли да изглеждате добре? За да сте щастливи, поръчайте дреха при РЕНЕ!".

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" е в подкрепа на деца в неравностойно положение. 21 декември /сряда/, 19:30 ч., кино "Влайкова" - София. Нека бъдем заедно!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"