БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ КОНЦЕРТ "СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ" СЪБИРА ДАРЕНИЯ ЗА ДЕЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ


Благотворителността е повик на сърцето и потребност на душата. Днес, в трудните времена в които живеем - когато се случват толкова много бедствия, непредвидени ситуации, злополуки, когато целият наш свят кипи от войни, конфликти - международни и лични, когато в аурата и енергията ни преминават деструктивните вибрации и низките емоции на недоброжелателни хора, когато духът търси все повече светлината, любовта, хармонията, единството, радостта и щастието, решихме да се обединим около благородна кауза. Така пожелахме със свободната си воля да случим това събитие, което нарекохме "Светлина и Благословия". На 21-ви декември /сряда/ от 19:30 ч. в кино "Влайкова" на една сцена ще излязат войните на духа - артисти, музиканти, певци, танцьори, поети, художници, за да създадем вълшебна и красива вечер, за да подкрепим деца в неравностойно положение. 

Единственото оръжие на артиста е яркостта на таланта му, с който Бог го е дарил, а силата на екипа ни е в обединението, което постигнахме около тази конкретна кауза. Спектакълът "Светлина и Благословия"  ще демонстрира мощта на културата и духовността, ще покаже потенциала на всеки един от участниците в концерта, посветил се и врекъл се в идеята - да генерираме финансови средства благодарение на създаването на уникален музикално-поетичен спектакъл. Сумите ще дарим, за да сбъднем повече детски мечти и надежди, за да видим още грейнали детски усмивки, за да запалим отново пламъка в тъжните самотни детски очи.

Посвещаваме това сияние от доброта, музика, слово и танц на децата в неравностойно положение. Всички дарения, които съберем, артистите лично ще дарят. Ще настояваме и ще следим за абсолютно коректното разпределение на средствата - по предназначение, точно и ясно! Отчетите ще публикуваме във всички наши онлайн платформи.

Всеки от нас допуска сигурно не малко грешки по време на земния си път. Затова, за да компенсираме вината си, за да излезем на чисто, условно казано, е нужно да следваме сърцата си, интуицията си, да питаме разума си, да се вслушаме в гласа на душата си. Защото тя знае накъде е хоризонтът и как да намерим Истината, Светлината, Любовта. А волята да им служим - зависи единствено и само от избора, който прави всеки един от нас.  

Удивително е, че за да участват в концерта, подкрепяйки каузата му, се включиха доброволно толкова много артисти! Защото техните души вибрират в една честота, а всеки техен глас усилва резонанса на посланието ни: Да правим повече добро, да работим за един по-хармоничен и благороден свят, да дарим повече топлина за малчуганите!  

Благодаря, че сме заедно в това начинание на: маестро Александър Райчев и женската фолклорна формация "Чемерика", Владимир Маринов, танцовата формация "Келтски феникс", Мария Христова, Иво Тодоров, Петър Кривицки, Антонина Донкова, Елиза Янковска, Симона Николова, Анастасия Левордашка и музикантите от "Heartz Beat", Юри Николов, Ренета Стрильова, Иван Станев, Мария Китова, Илко Дюгмеджиев, Ивета Балевска! Благодаря и на всички, които искаха, но не успяха да се включат този път! И на онези, които ни направиха по-силни в отстояването на реализацията на събитието!

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" ще бъде излъчван директно в интернет в You Tube - канала на събитието и F-страницата на спектакъла. Всички новини около подготовката и реализацията на събитието следете в онлайн платформите ни: W: https://lightandblessing.alle.bg/; F: www.facebook.com/svetlinaiblagosloviq; Blog: https://svetlina-blagosloviq.blogspot.bg/. Основен медиен партньор е The News - BG Reporter | Нюз БГ Репортер.

На добър час, на артистите и публиката! Нека бъдем заедно! Светлина и Благословия! Иван Върбанов,
продуцент на концерта "Светлина и Благословия"

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"