Бандата "Gentle Spiral" представя ново авторско парче в концерта „Светлина и Благословия"


Алекс Томов /соло китара/, Илия Лазаров /клавир/, Иван Станев /барабани/ и Георги Балтов /бас китара/ са съвсем отскоро заедно. Младите музиканти решават да се нарекат "Gentle Spiral". Казват, че ще участват с огромно желание в благотворителния концерт „Светлина и Благословия“ #svetlinaiblagosloviq, защото харесват каузата на събитието, а и ще представят своето авторско инструментално парче, което е композирано специално за случая. Инструменталистите признават, че музикалните хоризонти в които ще се изявява групата са Acid Rock, Funk, Psychedelic Rock, Experimental Rock, Jazz Rock, Hard Rock.

Алекс, Илия, Иван и Георги са се зарекли да музицират професионално и задълбочено. Определят музиката като невероятно изкуство, а възможността да се потопиш в нейното измерение носи на изпълнителите невероятни и неповторими емоции и чувства, които можеш да изпиташ пълноценно само на сцената.

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" е в подкрепа на деца в неравностойно положение. 21 декември /сряда/, 19:30 ч., кино "Влайкова" - София. Нека бъдем заедно!

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"