На концерта „Светлина и благословия” ще прозвучи премиерно „Коледна приказка с магичен (без)край”




По време на благотворителния концерт „Светлина и Благословия” премиерно ще прозвучи „Коледна приказка с магичен (без) край“ . Авторът й - Мария Мира Христова, е позната на публиката езотеричната си повест „Срещи в Жасминовия храм“ и романа „Кристалната богиня“.

Мария Мира е журналист, водещ на „Нашият ден” - сутрешния блок на програма „Христо Ботев” на Българското национално радио.


Радиоводещата с магичен глас е позната на слушателите и от ефира и на радио „Експрес”, а преди това Мария пише журналистически материали на тема туризъм за лайфстайл печатни издания, ежедневници, Нова ТВ. Г-жа Христова е автор и на туристическия пътеводител „Culinary guide – Bulgaria“.

От 2008 г. организира експериментални онлайн занятия, а от 2010 г. и занятия на живо в „Звездно училище“ – уроци и медитации според философията, отразена в „Срещи в Жасминовия храм”.


Благодарим на Мария Мира, че ни подкрепя с таланта си и ще представи своето слово и послания пред публиката на благородното събитие #svetlinaiblagosloviq, което посвещаваме в подкрепа на децата в неравностойно положение.

Нека бъдем заедно, приятели!

Светлина и Благословия!


Следете новините за събитието на Фейсбук-страницата на концерта - https://www.facebook.com/svetlinaiblagosloviq/?fref=ts

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТЕНОРЪТ ЮРИЙ НИКОЛОВ – АПЛОДИРАН В ЕВРОПА И АМЕРИКА, СПЕЦИАЛЕН ГОСТ В КОНЦЕРТА „СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ”

Къде си, мамо?

Отец Иван и отец Григорий изказват благодарност към "Светлина и благословия"